Pokud si koupíte zrnkovou kávu, je rozhodně kvalitnější než mletá. Ta mletá se z ní vyrábí, ale mletím ztrácí chuť, vůni i aroma. Po namletí vydrží opravdu kvalitní jen chvíli. Pak už to není ono. Doporučuje se, pořídit si mlýnek a dělat si doma vždy čerstvou. Tak zabráníte tomu, že by Vám po uvaření nechutnala. A vy si samozřejmě chcete tu Vaši chvilku vychutnat. Ať už si jí dáváte ráno, po obědě nebo odpoledne třeba po práci s partnerem. Dopřejte si kvalitu.

Platí sedm pravidel pro kvalitu

Doporučuje se používat vždy čerstvou zrnkovou kávu a melte až těsně před spařením. Uchovávejte si ve vzduchotěsném obalu, aby nevyvětrala. Používejte vždy studenou a čistou vodu. Nápoj si připravte tak, jak Vám to vyhovuje. Ať už spařením nebo zalitím. Dobré je, si šálek předem v čas připravit. To znamená ohřát.

Posted in: Nezařazené.
Last Modified: Červenec 7, 2020